Hur följer man Bundesliga säsong 2023/24?

Avspark! Dags för ännu en säsong av Bundesliga, äntligen! Kommer Bayern München vinna tolfte raka ligasegern? Blir det lika hårt i mål som förra säsongen, när ”evige tvåan” Borussia Dortmund föll på målsnöret i de sista minutrarna av ligaspelet? Eller blir det något annat lag som kniper bucklan i år?

Så, var kan man följa ligan? Artikeln innehåller reklamlänkar.

Bundesliga på Teve (streamad)

Rättigheterna för att sända Bundesliga-matcher ägs för närvarande av Viaplay Group, en framstående aktör inom underhållningsindustrin. Dessa exklusiva sändningsrättigheter ger Viaplay möjligheten att erbjuda en omfattande täckning av säsongens Bundesliga. För att leverera detta imponerande sportinnehåll till publikens skärmar har de valt sin digitala streamingplattform, Viaplay, som den främsta kanalen.

Klicka här för att se ViaPlays utbud

Genom Viaplay har fotbollsälskare och tittare tillgång till en komplett upplevelse där samtliga matcher från Bundesliga, och även många andra ligor, blir tillgängliga för visning. Denna strategi framhäver Viaplay Groups engagemang för att erbjuda högkvalitativt och omfattande sportinnehåll till en bred och entusiastisk publik, samtidigt som den positionerar Viaplay som en viktig destination för sportentusiaster och fotbollsfans som vill följa Bundesliga-action i realtid.

Bundesliga på Text-tv

377! Säger dig den siffran något? Om det rycker till i ryggmärgen på dig så är du nog i vår ålder, uppvuxen före Internet, när Text-tv och ”pling i rutan” var det närmaste man kunde följa realtidsrapportering.  SVT Text TV 377 – även kallad målservice – listade, och listar än idag, resultaten i utvalda fotbollsmatcher i Europa. Gammeldags? Ja, men över en miljon sidvisningar görs ändå på text-tv per dag. Så ge det en chans!

Bundesliga på Text-tv 377
Text-TV sid 377. Oldschool deluxe!

I kväll när detta skrivs spelar tydligen RB Leipzig mot Stuttgart klockan 20:30, enligt screenshottet ovan!

Bundesliga på nätet

Aktuell tabell för Bundesliga hittar du alltid här på Bundesliga.se. Tabellen är alltid aktuell och vi följer inte bara de två högsta divisionerna i Bundesliga utan även de två högsta divisionerna i FrauenBundesliga, det vill säga tyska damligan.

Slutligen har vi såklart den officiella sajten för Bundesliga – Bundesliga.com – väl värt ett besök. Där kan man också följa Virtual Bundesliga, om man filar lite på sin skoltyska.

Så, nu bänkar vi oss framför skärmen och ser Bayern München ännu en gång göra slarvsylta av motståndet. Det började ju bra i alla fall, med 4-0 segern över  SV Werder Bremen i premiäromgången!